Als u een beeld zoekt als herinnering.

Uw beeld staat hier niet bij.

Uw beeld ontstaat in een gesprek tussen u en mij.

Ik ken uw beeld ook nog niet, alle grafbeelden die ik heb gemaakt zijn ontstaan in gesprekken met de opdrachtgever. Dat is soms emotioneel, maar door mijn opleidingen kan ik daar goed mee omgaan en helpen. Het beeld zal vandaaruit vanzelf ontstaan. Als professioneel beeldend kunstenaar kan ik het dan maken.

Ik maak ook de fundatie, ik doe de aanvraag en verzorg de plaatsing. Bij dubbele graven heb ik een fundatie ontwikkeld waardoor het beeld makkelijk kan worden weggenomen en weer geplaatst waardoor een kale plek uitblijft. Ook verzakken zal weinig of niet voorkomen omdat ik de fundatie goed diep naast de grafkuil op betonnen palen laat rusten.

We weten zeker dat we sterven en ik heb ook met nog levenden aan een grafbeeld gewerkt. Dat is ook een mooie manier om op weg te gaan naar een plaats die nog niemand kent, het verdriet blijft maar het is minder zwaar beladen, en leefbaar.

U kunt ook gezond en wel een grafbeeld laten ontstaan en laten maken. De mogelijkheid dat u daardoor anders over de dood gaat nadenken is zeker.

Zie ook www.werfadviesbureau.nl

Een vriendelijke groet Harm A. van Weerden